Novosti

28. decembar, 2020.

Posjeta šefa kabineta Srpskog člana Predsjedništva g-dina Danijela Dragičevića i direktora JZU bolnica Zvornik g-dina Ivana Popovića

Danas u 13 časova u kancelariji načelnika opštine izvršena je primopredaja dužnosti između novoizabranog načelnika opštine Radana Sarića i odlazećeg načelnika opštine Ljube Petrovića. Odlazeći načelnik opštine Ljubo Petrović je upoznao novog načelnika opštine Radana Sarića oko aktivnosti i započetih projekata i poželio mu sreću i puno uspjeha u budućem radu.

Novoizabrani načelnik opštine g-din Radan Sarić je ovom prilikom rekao da će uložiti svu energiju kako kroz poziciju koju obavlja tako i svoj lični autoritet a u koordinaciji sa Vladom RS kako bi privukli što više projekata i investicija za našu opštinu.

Takođe je rekao da je u konsultaciji sa predstavnicima političkih partija koje su osvojile odborničke mandate dogovorio stabilnu skupštinsku većinu koja će biti formirana u zakonskom roku, te da se on lično zalaže za većinu u kojoj će biti svi koji žele da rade na razvoju opštine a u interesu građana na prvom mjestu.

Podeli: