Новости

28. децембар, 2020.

Посјета шефа кабинета Српског члана Предсједништва г-дина Данијела Драгичевића и директора ЈЗУ болница Зворник г-дина Ивана Поповића

Данас у 13 часова у канцеларији начелника општине извршена је примопредаја дужности између новоизабраног начелника општине Радана Сарића и одлазећег начелника општине Љубе Петровића. Одлазећи начелник општине Љубо Петровић је упознао новог начелника општине Радана Сарића око активности и започетих пројеката и пожелио му срећу и пуно успјеха у будућем раду.

Новоизабрани начелник општине г-дин Радан Сарић је овом приликом рекао да ће уложити сву енергију како кроз позицију коју обавља тако и свој лични ауторитет а у координацији са Владом РС како би привукли што више пројеката и инвестиција за нашу општину.

Такође је рекао да је у консултацији са представницима политичких партија које су освојиле одборничке мандате договорио стабилну скупштинску већину која ће бити формирана у законском року, те да се он лично залаже за већину у којој ће бити сви који желе да раде на развоју општине а у интересу грађана на првом мјесту.

Подели: