ПОЧЕТНА КОНТАКТ ПРЕТРАЖИ

Новости

Федерални министар расељених особа и избјеглих лица г-дин Един Рамић у званичној посјети општини Осмаци

06.02.2018.


 

05.02.2018. године Федерални министар расељених особа и избјеглих лица г-дин Един Рамић  са сарадницима био је у званичној посјети општини Осмаци и том приликом је одржан радни састанак са начелником општине Љубом Петровићем и руководством општине. 
 
Тема радног састанка била је реализација пројеката у протеклом периоду као и сарадња у будућем периоду. 
 
Начелник општине Љубо Петровић је изразио задовољство досадашњом сарадњом са Федералним министарством расељених особа и избјеглих лица као и са министром Рамићем лично на реализацији пројеката на територији општине Осмака чији укупан износ у протекле три године износи преко 1893.000.00 конвертибилних марака те му овом приликом уручио захвалницу испред општине Осмака.
 
Начелник општине Љубо Петровић је рекао да такође општина Осмаци очекује да у текућој години а у сарадњи са Федералним министарством буде и завршен започети пројекат изгрдање тротоара и проширење трасе пута Осмаци центар- Саџевац.
 
Министар Рамић је указао на чињеницу да повратници који живе на територији општине имају право на економску и сваку другу подршку од стране овог министраства а све у циљу стварања бољих услова за повратак и опстанак повратничке популације на овим просторима.
 Анкета

Да ли сте задовољни стањем животне средине на простору општине Осмаци?
Не
Да
Нисам упознат са стањем животне средине
Резултати